13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Kristel Verbeke: “Ze bieden geen weerstand”

Unicef

‘Geld Gezocht’ op VRT 1 is een schot in de roos. Heel wat Vlamingen zijn de tips van Kamal Kharmach en Kristel Verbeke dankbaar en leven een nu financieel beter leven dan voor het programma.

Kristel en Kamal hebben elk ook twee kinderen en net zoals elke ouder verwennen ze hun kinderen natuurlijk graag. Maar ze waken erover dat het geen verwende nesten worden.

“Ik verwen Loubna en Èmien heel graag. Ze zijn nu 3,5 en 1,5 en weten al goed dat als ze iets willen krijgen, ze het aan papa moeten vragen. Voor mezelf geef ik niet zoveel geld uit, zeker niet aan kleren. Met als gevolg dat veel mensen vinden dat ik me niet goed kleed”, lacht Kamal in Story.

Lily en Nanou, de dochters van Kristel en Gene Thomas zijn al iets ouder en krijgen soms wel eens iets gedaan van hun ouders. Maar ze bieden ook geen weerstand als de ouders toch ‘neen’ zeggen.

“Gene en ik proberen hen elk ook heel bewust te laten omgaan met geld. School, telecom en kledij, dat betalen wij, maar daarnaast krijgen ze ook elk 140 euro per maand. Ze kunnen dat sparen voor iets groters, maar ook gebruiken als ze op stap gaan met vriendinnen. Dat is dan voor hun rekening.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today