18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Kristof Verhassel en Francesca Vanthielen naar Thuis!

Francesca Vanthielen
© VRT/Eén

Binnenkort verwelkomt Thuis twee acteurs met bakken ervaring bij de cast: Kristof Verhassel en Francesca Vanthielen spelen vanaf midden juni een gastrol in de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen. Beiden staan achter de schermen al een hele tijd op de set, hun personages worden midden juni in de reeks geïntroduceerd.

Fransesca vertolkt advocate Isolde Teerlynck. Meester Teerlynck is joviaal en vriendelijk in de omgang, maar ook enorm gedreven om het recht te doen zegevieren. Ze gaat door het vuur voor haar cliënten in de rechtszaal. 

Kristof neemt de rol van Jasper Berens op. Ann en Judith zijn ondertussen fervente boksamateurs en gaan zich wekelijks uitleven. Wanneer hun vaste lerares naar het buitenland vertrekt, wordt zij vervangen door deze knappe leraar, die al snel in de smaak valt bij alle vrouwen van de boksclub. En dat is niet alleen om zijn goede bokstechnieken…

Isolde Teerlynck verschijnt voor het eerst in Thuis op dinsdag 10 juni; Jasper Berens wordt geïntroduceerd op woensdag 12 juni. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today