18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Kritiek op graatmagere Nathalie Meskens: “Echt geen voorbeeld voor onze jeugd”

Foto: DPG Media

Eén van de meest recente Instagramposts van Nathalie Meskens lokt een pak negatieve reacties uit. Nathalie deelde een foto vanuit haar loge bij de opnames een nieuw tv-programma en riep de hulp in van haar volgers. Moest zij nu korte zwarte botjes dragen of toch maar voor lange zwarte laarzen gaan. De meningen van de volgers waren verdeeld, maar het was niet enkel de outfit van Meskens die de aandacht trok, er werd ook veel over ook haar lichaam gesproken.

“😮😮 Veel te mager. Dat is echt geen voorbeeld meer voor onze jeugd hoor”, schrijft iemand bij de reacties. “Sorry maar helemaal niet mooi! Veeeel te mager” lezen we verder. Werner omschrijft Nathalie Meskens als ee klassedame, maar…. “ik vind persoonlijk dat iets meer volume mooier was dit is te mager. 😢👏” Véél te mager zelfs menen sommige volgers.

Natuurlijk zijn er mensen die zich storen aan de ‘graatmagere’ presentatrice, anderen vinden het net goed dat iemand haar wijst op het feit dat zij héél scherp staat.

“Ikzelf ben arts, en heb zelf een eetstoornis gehad. Wanneer je deze foto van Nathalie vergelijkt met die in juni, amper 5 maanden geleden, zie je een hemelsbreed verschil. En toen was ze al prachtig slank. Er mag voor onze jeugd zeker ook gewezen worden op “te mager” zijn, net zoals overgewicht ook aangekaart wordt. Veel jongeren nemen nu eenmaal een voorbeeld aan bekende mensen, en op een bepaald niveau hebben ze ook een voorbeeldfunctie. De manier waarop iemand zijn mening uit is natuurlijk iets anders, maar soms is het ook “maar gewoon” uit (terechte) bezorgdheid…”, besluit de bezorgde arts.

En Nathalie? Die lijkt er zich niet veel van aan te trekken, als zij zich maar goed voelt, dat is toch het belangrijkst?

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today