28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Stapt Julie Vermeire binnenkort in het huwelijksbootje?

Foto: VIER

Wie binnenkort naar Kruidvat gaat, kan er de juwelencollectie van Julie Vermeire ontdekken. De dochter van Jacques ging een samenwerking aan met Kruidvat en kreeg zo de kans om samen met een team van experten een eigen collectie te ontwerpen.

Zelf hoopt ze ooit een trouwring rond de vinger te mogen dragen, maar dat is voorlopig nog niet aan de orde. Al is ze nog altijd gelukkig samen met Laurins Dursin.

“Een verloving is nog niet aan de orde. We zien wel als het zover is. We zijn al heel blij dat samenwonen zo goed gaat. Ik doe de was en de plas al sinds mijn vijftiende, dus ik was dat al gewend. Laurins heeft wel het koken overgenomen, want hij is daar gewoon goed in.”

Julie is met Laurins in Kortrijk gaan wonen, een heel eind weg van haar vader. Al kan ze het niet laten om toch tot 2 keer per week naar daar te rijden om gezellig bij te praten.

“Papa is nog altijd aan het revalideren van zijn schouderbreuk. Honderd procent in orde komt het niet meer, vrees ik. Maar hij functioneert. Hij gaat nu elke maand op reis met Urbanus voor een tv-programma en hij werkt aan een nieuwe show. De theatershow samen met mij en mijn broer Maxime die hebben we moeten uitstellen, jammer genoeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today