11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Kursaal Oostende brengt Belgische première van knettergek Internationaal Theatercircus

cirque bersek
© RV

Cirque Berserk is geen traditioneel circus, maar een niet te omschrijven knettergek circus! In deze voorstelling worden eeuwenoude vaardigheden en tradities van tourende circusgezelschappen gecombineerd met hedendaagse, adembenemende acts en technieken.

De tournee ging van start in Londen West End, tourt een jaar in de UK en maakt deze herfstvakantie gedurende 6 dagen een exclusieve tussenstop in België in Kursaal Oostende.

Waanzinnige acts met een top cast

Voor deze shows werden over heel de wereld 35 topartiesten gecast, elk uniek in hun genre, die samen meer dan 30 diverse hoogstaande circus acts brengen in één voorstelling. Elke act is één voor één adembenemend gaande van jongleurs, acrobaten, stuntmensen tot de messenwerpers, maar het meest spectaculaire ooit gezien in een theater is misschien toch wel ’the motorcycle globe of death’. Het wordt adem inhouden en hart vasthouden als niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 moto’s in de globe rijden. Hoe luider je hen aanmoedigt, hoe sneller ze gaan. Deze act is echt knettergek.

Acrobatie, humor, energie, spanning, spectaculair,… kortom een show die zowel jong als oud animeert en je op het puntje van je stoel laat zitten van het begin tot het einde. Kortom een spectaculaire circusshow met een adembenemende finale.

Een unieke, eenmalige kans om dit te ervaren in eigen land! Speciaal voor de gelegenheid in Oostende, zal de show ondergedompeld worden in de Halloweensfeer.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today