6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Kürt Rogiers gaat naakt: “Dat wordt vaak ten onrechte vergeleken”

Foto: DPG Media

Tegenwoordig is het spelen van een naaktscène behoorlijk taboe. Niet iedereen ziet dat nog zitten en niet iedereen is ermee opgezet als er teveel naakt in een serie te zien is. Er heerst preutsheid in Nederland en dat merkt Kürt Rogiers heel erg.

“Maar niet alleen in mijn vak, hoor. Ook in de wascabines van de voetbal is dat tegenwoordig een ding. Veel voetballers staan nu met boxershort onder de douche. Maar naaktheid wordt vaak ten onrechte met seksualiteit vergeleken”, legt Kürt uit in Tv Familie.

Sinds kort wordt er in Vlaanderen vaak gebruikt gemaakt van een intimiteitscoach, en dat vindt Kürt geen slechte zaak.

“Dat zal zeker veel goeds inhouden, maar een seconde een blote poep in beeld brengen voor een mopje, wat is daar erg aan? Nee, ik heb daar absoluut geen probleem mee.”

Wie Kürt graag een keertje naakt wil zien, kijkt dus maar beter naar ‘De Familie Claus’, de nieuwste kerstfilm op Netflix. “De kerstperiode is een ideaal moment om als gezin de banden aan te halen. Zonet heb ik tegen m’n vrouw Els gezegd dat we de eerste week van de kerstvakantie gaan blokkeren om samen met onze dochters een zalige tijd te beleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today