7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Caroline Maes: “Ik wil dat het zo realistisch mogelijk blijft”

Foto: DPG Media

Sinds een tijdje is Caroline Maes intimiteitscoach bij ‘Familie’. Daar helpt ze haar collega’s met intieme scènes die moeten worden gespeeld. Een intimiteitscoach is nieuw in Vlaanderen, maar niet zo nieuw in de wereld.

In ‘Familie’ zal je nooit heel erg intieme scènes zoals een vrijscène in beeld zien komen, maar het mag allemaal wat pittiger voor Caroline.

“Op liefde en lust staat geen leeftijd. Als intimiteitscoach ben ik voor alle duidelijkheid voor het in beeld brengen van s*ks in fictie. Maar ik wil graag dat dit zo realistisch mogelijk getoond wordt. En dan is makkelijker gezegd dan gedaan, want mensen zijn nu preutser dan vroeger”, zegt Caroline in Primo.

Het is een feit dat er nog altijd behoorlijk lacherig wordt gedaan over s*ks en zelfs binnen een relatie is het soms moeilijk om erover te praten.

“Het is soms moeilijk om in een relatie erover te praten, laat staan in een werk gerelateerde omgeving. Het is voor een regisseur soms moeilijk om expliciet te zeggen wat hij wil zien in beeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today