7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Laura Tesoro: “Dat kan pijnlijk zijn voor mijn vriend”

Foto: DPG Media

Niet alleen op professioneel vlak gaat het goed met Laura Tesoro, ook op privé en relationeel vlak loopt alles op wieltjes. Laura is nog altijd gelukkig samen met Jordan en van jaloezie is er binnen hun relatie weinig sprake.

“Al hoort het er wel bij. Als ik mijn vriend niet wil delen, is dat een bevestiging dat alles nog goed zit tussen ons. Door een gezonde jaloezie doe je meer moeite voor de ander, zodat je hem of haar niet kwijtraakt”, legt Laura uit in Humo.

Jordan moet ongetwijfeld heel wat kunnen verdragen met zo’n bekend knap lief als Laura. Maar Laura toont maar weinig interesse in andere mannen. In de slaapkamer is ze helemaal van Jordan.

“Mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik sta ook als een leeuw in het leven, met veel emotie en veel passie. Mijn vriend is dan weer een Waterman en wij zouden volgens de astrologie een waardeloze match zijn, behalve voor seks. Dat zeg ik niet, hé. Dat staat zo in de sterren geschreven.”

Een match die de twee maar wat graag waar maken. Seks is bij hen geen taboe. “Wij houden een lijstje bij met gekke plekken om seks te hebben. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ik wil alles uit het leven halen. Ik zeg ook heel eerlijk of ik iets fijn vind of niet. Soms misschien pijnlijk voor Jordan, maar dan zoeken we samen weer naar iets leuks. Slechte seks is zonde.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today