12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Kürt Rogiers, Wim Soutaer en Charles Van Domburg vervolledigen affiche Het Schlagerfestival!

Kurt Rogiers

Na de aankondiging van blikvanger André Hazes en de komst van De Romeo’s, Laura Lynn, Vader Abraham, Yves Segers,Willy Sommers, John Terra, Luc Steeno en Lindsay, voegen de organisatoren van Het Schlagerfestival Hasselt nog drie straffe namen toe aan hun affiche: Wim Soutaer, Charles Van Domburg en Kürt Rogiers.

Wim Soutaer: “Eén keer was ik verrassingsgast op Het Schlagerfestival, een paar jaar geleden. Een fantastische ervaring die smaakte naar meer. Ik heb dat toen ook gezegd tegen de organisatie en die zijn dat duidelijk niet vergeten. Volgend jaar maak ik officieel mijn volwaardig debuut op Het Schlagerfestival 2019 en daar kijk ik natuurlijk naar uit.

Wim Soutaer komt niet alleen, hij brengt ook zijn Soulbrother-collega Charles Van Domburg mee. De blonde oppergod, die nog steeds menig vrouwenhart sneller doet slaan, verdiende zijn sporen als leadzanger bij The Magical Flying Thunderbirds. Charles bezorgt je kippenvel wanneer hij grasduint in het repertoire van wijlen Claude François.

Als laatste naam wordt gastheer-presentator Kürt Rogiers opnieuw toegevoegd aan de Schlagerfestival-affiche. Medeorganisator Lode Vereecke: “Kürt is een vaste waarde geworden en heeft die plek verdient bij ons publiek. De mensen vinden het geweldig om hem bezig te zien. Als ik met hem door de zaal loop of als hij plotseling opduikt in de tribunes, dan zie je sommige mensen naar adem happen, compleet starstuck.

Praktisch

Het Schlagerfestival 2019 vindt vrijdag 29, zaterdag 30 en zondagmiddag 31 maart en zaterdag 6 april plaats in de Hasseltse Ethias Arena. Voor de complete line-up en tickets, surf naar www.hetschlagerfestival.be. Telefonisch reserveren kan op 070 345 345.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today