21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Special Helmut Lotti zondagavond op Eén

Helmut Lotti
© CNR Legends

Helmut Lotti heeft de wind in de zeilen. Met het knappe nieuwe album ‘Soul Classics in Symphony’ sloot het grote publiek hem opnieuw in de armen.  Zondagavond zendt Eén de concertspecial ‘Helmut Lotti – Soul Classics in Symphony’ uit.

Een gouden plaat en schitterende hitnoteringen in hitlijsten in binnen- en buitenland: Helmut Lotti is weer helemaal terug.  Ook naar de live-concerten van de ‘Soul Classics in Symphony’-tour vindt het publiek vlot de weg. Oostende en Gent waren volledig uitverkocht; voor het extra concert in Antwerpen op 26 december, Brussel op 27 december en Hasselt op 29 december zijn de laatste kaarten nog beschikbaar.

Om de flashback naar de hoogdagen helemaal te vervolledigen, zal Helmut Lotti zondagavond terug live in concert op de beeldbuis te bewonderen zijn. Eind oktober concerteerde België’s grootste zanger met zijn geliefde Golden Symphonic Orchestra in de grootste spiegeltent van Europa, een romantische setting die perfect aansloot bij het nieuwe repertoire.

De opnames van deze ‘Soul Classics in Symphony – Live’ worden vanavond, zondag 16 december, op één uitgezonden. Een heuse top-tv avond met de première van de nieuwe prestige-reeks ‘Over Water’, gevolgd door de prachtige concertspecial ‘Helmut Lotti – Soul Classics in Symphony’ om 22u25.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today