11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Kylie Minogue werkt aan nieuw album!

kylie minogue
© Facebook Kylie Minogue

Kylie Minogue werkt momenteel hard aan haar nieuwe album ‘Golden’ dat binnenkort uitkomt.  Om de fans niet langer op hun honger te laten zitten, komt later deze maand de eerste single uit dat album uit: ‘Dancing’.  

Met ‘Golden’ brengt de 49-jarige Minogue haar veertiende studio-album uit.  Ondertussen is het al sinds 2015 geleden dat de Autstralische popdiva nog eens nieuw werk uitbracht.  Onlangs vernieuwde Kylie haar platendeal met BMG en het album en de eerste single ‘Dancing’ die in de loop van januari verschijnt, zijn daar de eerste resultaten van.

Voor de opnames van ‘Golden’ trok La Minogue naar Nashville.  Voor de fans: ‘Golden’ zal een ietwat ander album worden dan z’n voorgangers: “De nummers op het album zijn gezongen verhalen. Ze kwamen tot stand door een samenwerking met heel getalenteerde mensen.  Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat,” aldus Kylie.  “Het was fijn om ook eens op een andere manier met nummers bezig te zijn.  Popmuziek blijft hoedanook mijn ding, maar de songs op ‘Golden’ zijn ook heel inspirerend,” vervolgt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today