7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Laura Lynn en Lindsay eerste artiesten Schlagerfestival 2019

Laura Lynn - Lindsay
© RV

Het eerste Schlagerfestival-weekend in de Hasseltse Ethias Arena zit erop. Tijd voor de organisatoren om de eerste artiesten bekend te maken voor Het Schlagerfestival 2019 en dat zijn meteen twee vrouwelijke kleppers: Laura Lynn en Lindsay.

Radio 2 maakte zondagmiddag voor het eerst live radio vanop Het Schlagerfestival in Hasselt. In zijn ‘Tussen pot en Pinte’-uitzending bracht Marc Pinte tussen 13u en 16u een sfeerverslag en interviews. Tijdens zijn rechtstreekse radio-uitzending maakte hij ook de eerste artiesten bekend voor Het Schlagerfestival 2019: Lindsay en Laura Lynn. “Na al die jaren blijft het een geweldig gevoel als je wordt uitgenodigd voor Het Schlagerfestival. De start van mijn carrière was ook de start van het festival. A match made in heaven, want dat gevoel ervaar je wanneer je voor duizenden mensen je liedjes zingt en al die mensen meezingen van de eerste tot de laatste noot. Heerlijk”, zegt Laura Lynn, die momenteel druk bezig is in de studio met de opnames voor een nieuw album.

Ook mama Lindsay is volgend jaar terug van de partij op Het Schlagerfestival. “Dit jaar stond ik niet op het podium, maar ik ben in de zaal komen kijken en supporteren voor mijn broer Christoff, en de collega-artiesten. Ja, dat is ook een geweldige ervaring. De mensen genieten, ze nodigen je spontaan uit om mee te stappen in de polonaise. Het is hier altijd één groot volksfeest, waar de mensen tijd maken voor elkaar, waar ze meefeesten, genieten van het leven.”

Praktisch

Tickets voor Het Schlagerfestival 2019, op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart 2019, kan je nu bestellen op www.hetschlagerfestival.be of telefonisch op 070 345 345.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today