13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Goochelaar Nicholas Arnst bundelt verhalen in boek

Nicholas
© Uitgeverij Horizon

Goochelen.  Kan iedereen het? Zou ik het kunnen?  Waar leer je de trucs der magie?  Het zijn vragen die goochelaar Nicolas Arnst wel vaker voorgeschoteld krijgt.  Antwoorden op die vragen, aangevuld met enkele persoonlijke verhalen, krijg je van de meester-goochelaar in zijn boek ‘Nicholas’.  

Eén ding wil Nicholas van meet af aan duidelijk stellen: “Het is niet de bedoeling dat ik in mijn boek uitleg hoe bepaalde trucs werken.  Het is vooral bedoeld als kennismaking voor wie in goochelen en magie geïnteresseerd is. Om het geheel luchtig te houden, gun in de lezer ook een kijk in het leven van elke dag.”

In het razend populaire tv-programma Nicholas trekt illusionist Nicholas Arnst de straat op om argeloze voorbijgangers op straat en Bekende Vlamingen te verbazen met zijn street magic. Mysterieuze verdwijningen, coole kaarttrucs en andere vingervlugge close-up acts laten iedereen versteld staan.

In zijn boek onthult Nicholas meer dan wat hij op televisie laat zien. Niet alleen leert hij je technieken waarmee je zelf ‘mirakels’ kan produceren; Nicholas laat doorheen deze trucs ook zien wie hij echt is, wat hem drijft. Want achter elk van zijn trucs schuilen persoonlijke verhalen die het miljoen kijkers van zijn tv-programma nog niet kennen. Dit boek vertelt je ook deze verhalen: persoonlijke ervaringen die Nicholas echt verwonderen. Het is dit gevoel voor verwondering dat Nicholas wil delen.

Nicholas is verschenen bij uitgeverij Horizon en kost € 19,90.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today