4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Lindsay werkte voor het eerst samen met Udo

Lindsay
© Top Act Music

Op zondag 29 april viert Lindsay de tiende verjaardag van haar solo-carrière met een concert in Geraardsbergen.  Die dag stelt ze ook de verzamelaar 10 jaar Lindsay voor; een album waar we met ‘Ware Liefde’ al een voorsmaakje van krijgen. 

Eind vorig jaar nam Lindsay – tijdelijk weliswaar – afscheid van het podium. Met de bevalling van haar eerste kindje had ze daar natuurlijk een erg goede reden voor.  Een paar weken geleden stond de blonde zangeres opnieuw op het podium tijdens het jubileumconcert van Jan Smit in Antwerpen.

2018 is voor Lindsay in meer dan één opzicht een bijzonder jaar.  10 jaar geleden besloot de zangeres om voluit voor haar solo-carrièrre te gaan. Een beslissing die ze zich tot op vandaag niet heeft beklaagd. Samen met haar broer Christoff behoort Lindsay immers tot die artiesten die in Vlaanderen uiterst succesvol zijn.

Binnenkort viert Lindsay de tiende verjaardag van haar solo-carrière met een verjaardagsconcert in Geraardsbergen.  Tickets voor dat concert zijn nog steeds beschikbaar via www.teleticketservice.com.  Die dag stelt Lindsay ook haar nagelnieuwe plaat ’10 Jaar Lindsay’ voor aan pers en publiek.  In aanloop daarvan verscheen afgelopen vrijdag al een gloednieuwe single: ‘Ware liefde’.  Het nummer is geen cover, maar een een originele uptempo-song geschreven door Udo.   Het is trouwens de eerste keer dat de twee samenwerken; een samenwerking die volgens Lindsay smaakt naar meer.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today