7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Laura Tesoro: “Ik heb een hoge pijngrens” 

Zoveel was duidelijk

Foto: VTM

Je moet het toch maar doen, deelnemen aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’. Veel mensen zouden er nog niet aan beginnen, maar Laura Tesoro greep de kans met beide handen. En ze ging tot het uiterste. 

Vele mensen vinden haar dan ook een echte powervrouw na het zien van de uitzendingen. Laura die wel graag sport en geen schrik heeft van iets moest zichzelf tot het uiterste brengen om het programma tot een goed einde te brengen. 

“Ik sport graag, maar dat is vooral om op het podium mijn ding te kunnen doen. Zingen en dansen tegelijk, dat vereist een goeie conditie. Ik voel me ook gewoon graag fit en gezond. Maar laat mij niet de 10 Miles van Antwerpen lopen”, klinkt het in Tv Familie. 

Sportief zijn, was jammer genoeg basis om waardig mee te kunnen doen aan ‘Special Forces’. Als deelnemer bereidde je je best goed voor om geen vogel voor de kat te zijn. 

“Ik heb veel te danken aan mijn doorzettingsvermogen. Al lijk ik ook een hoge pijngrens te hebben. Maar dat doorzettingsvermogen was eigenlijk het enige waar ik op vertrouwde. Omdat ik fysiek niet in staat was om te doen wat voor sommige anderen geen probleem was.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today