16 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Tinne Oltmans: “Ik heb ze bijna vanachter haar balie getrokken”

Het was niet menselijk

DPG Media

Het was niet menselijk

Eens goed huilen, het kan opluchten. Daarom doet Tinne Oltmans het toch zeker om de drie dagen. Tinne is een erg gevoelig iemand en wordt vaak emotioneel waardoor ze haar tranen de vrije loop kan laten.

“Ik heb onlangs nog gehuild toen ik de graven van mijn grootouders heb bezocht. En kort daarvoor toen mijn moeder plots een ring van mijn grootmoeder uit haar handtas haalde en die aan mij gaf. Het mooie is dat mijn grootmoeder die ring ooit zelf heeft gekregen van haar grootmoeder, dus daar hangt veel emotionaliteit, veel verbondenheid aan vast”, zegt Tinne in De Morgen.

Maar behalve een emotioneel persoon kan Tinne ook wel eens door het lint gaan. Dat doet haar denken aan een moment van enkele jaren geleden.

“Toen heb ik een hostess van Ryanair bijna van achter haar balie getrokken. Alleen met veel bijbetalingen mocht ik het vliegtuig op. Het onmenselijke en het kafkaiaanse daarvan, daar werd ik gillend gek van. Maar in plaats van echt kwaad te worden, dacht ik: ‘ik moet hier weg’. Aan mijn gezelschap ze ik: ‘Los het op of ik ga door het lint.’”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today