14 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020

Laura Tesoro vloog moedwillig in de drank om haar vriend te versieren

Foto: VTM

Laura Tesoro is al enkele jaaren samen met haar vriend Jordan. Maar hoe heeft het koppel elkaar leren kennen? “Ik was naar de voetbal gaan kijken en Jordan was daar barman”, vertelde Laura aan Eric Goens in ‘De Zomer Van’.

“Iedereen ging die avond bier halen, maar ik wilde één deftige cocktail en nadien water, want ik moest de volgende dag werken. Ik ging in mijn eentje naar de bar en daar zag ik dan voor het eerst Jordan. Ik vond dat een mega knappe barman. (lacht) Toen het aan mij was vroeg ik een Hugo, maar hij verstond de hele tijd ‘Duvel’. Ik lag plat van het lachen. En dan kwam hij toch terug met een Duvel. Ik ben daar uiteindelijk de hele tijd Hugo’s blijven drinken. Dat heb ik me de volgende ochtend wel beklaagd, maar het was het waard. Als ik nooit een Hugo was gaan bestellen, dan had ik de man van mijn leven nooit ontmoet.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today