11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020

Meghan Markle in tranen: “ik heb alles opgegeven…”

Foto: VTM

Meghan Markle heeft erg diep gezeten. Dat lezen we alvast in ‘Finding Freedom’, het boek dat het verhaal van prins Harry en Meghan Markle vertelt.

Toen de actrice een relatie begon met prins Harry hoopte ze vooral van Kate Middleton steun te krijgen. “Om haar de knepen te leren van alles wat een outsider moet weten over de monarchie.” Maar Kate Middleton gunde haar nauwelijks een blik waardig…

De immens populariteit van prins Harry en Meghan Markle bij het volk, maakte het aan het hof enkel erger voor het koppel. De oude paleisgarde leek er alles aan te doen om Meghan het leven zuur te maken…

Prins Harry had altijd al moeite gehad met de monarchie en uiteindelijk was het de prins zelf en niet Meghan Markle die besliste om eruit te stappen en te emigreren naar Canada en later Los Angeles.

In Los Angeles luchtte de actrice haar hart bij één van haar vrienden: “Ik heb mijn hele leven opgegeven voor deze familie. ik was bereid alles te doen om te slagen. Maar hier zijn we dan,” klonk het diepbedroefd bij Meghan Markle.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today