18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Laurins Dursin: “Dat is een droom van mij”

Laurins Dursin: “Dat is een droom van mij”

Jacques Vermeire
Foto: Medialaan/VTM

Gaan samenwonen met je partner, het is één van de leukste gebeurtenissen uit je leven. Julie Vermeire ging enkele maanden geleden samenwonen met Laurins, en liet daarmee haar vader Jacques achter. Kleine meisjes worden groot, moet papa Jacques hebben gedacht.

Onlangs kwam Jacques zwaar ten val, door het hondje van Julie en Laurins. Een stom ongeluk, met grote gevolgen. Door de val kan de nieuwe zaalshow van Jacques niet doorgaan. Een show waar bovendien Julie, Maxime, Laurins en ook de vriendin van Maxime een rol in zouden spelen.

“De bedoeling was dat ik Jacques als pianist zou begeleiden, maar dat gaat helaas nu niet door. Zeer jammer, want met een legende als hij op een podium staan, is ook wel ergens een droom van mij. Wanneer de zaalshow dan wel zou kunnen plaatsvinden, is nog koffiedik kijken aangezien de zalen voor de komende tijd allemaal zijn volgeboekt. Julie hoopt in ieder geval dat het nog kan doorgaan. Zij wil graag eens met haar papa op de planken staan”, klinkt het bij Laurins in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today