18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Peter Bulckaen: “Meer dan 160 voorstellingen zijn weggevallen”

Peter Bulckaen: “Meer dan 160 voorstellingen zijn weggevallen”

DPG Media

Het is zover! We kunnen eindelijk weer genieten van een flinke dosis cultuur. En daar zijn niet alleen de cultuurliefhebbers erg tevreden mee, ook de artiesten en iedereen achter de schermen halen opgelucht adem. Één van hen is Peter Bulckaen. Hij zag heel wat voorstellingen van het theaterstuk ‘Weekendje Bouillon’ geannuleerd en verzet worden.

Dat iedereen welkom is in de theaterzalen en concertzalen, ook niet gevaccineerden, daar ligt hij niet van wakker. “Misschien zijn er daardoor gevaccineerden die zullen afhaken, maar ik zie wie niet geprikt is niet meteen als een bedreiging. Het gevaar is het grootst voor mensen in de zaal die niet gevaccineerd zijn.”

Peter is gelukkig gespaard gebleven van Corona, maar toch heeft corona er bij Peter stevig op ingehakt. “De eerste lockdown voelde nog als een extra vakantie in eigen land. Meer tijd om te genieten met mijn vrouw en gezin. Maar het ergste van al vond ik dat mijn professionele agenda kaalgevreten werd. Er zijn voorstellingen die wel drie of vier keer zijn verzet. Zo’n 160 voorstellingen zijn weggevallen. Gelukkig is mijn tv-werk wel grotendeels kunnen blijven doorlopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today