1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023
1 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 november 2023

Lien Opdebeeck uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik mocht een shortcut nemen”

DPG Media

De laatste koppels zijn getrouwd in ‘Blind Getrouwd’ en het avontuur kan nu echt starten. We zagen hoe Lien Opdebeeck in het huwelijksbootje stapte met Joren Dumont en zoals de beelden van de ceremonie lieten uitschijnen, was dat meteen schot in de roos.

“Eigenlijk had ik me ruim twee jaar geleden al ingeschreven voor het programma. Net voor corona. Al was het vooral door de aansporing van mijn vriendinnen dat ik het heb gedaan. Helaas werd ik toen niet gekozen voor het programma. Maar dit seizoen dus wel”, glundert ze in Tv Familie.

Doordat Lien al een aantal selectiegesprekken en tests heeft afgelegd kon ze voor dit seizoen een soort van shortcut nemen. Alleen de psychologische gesprekken moest ze nog eens overdoen.

“Die experten ontleden je helemaal. Je leert jezelf ook beter kennen op die manier. En het is maar logisch dat je grondig onderzocht wordt. Anders kunnen ze geen goeie match voor je vinden.”

Lien heeft de voorbije jaren alle seizoenen gezien van ‘Blind Getrouwd’ en ze weet dus waar ze aan toe is. “Er zijn zoveel prachtige koppels uit voortgekomen. Kijk maar naar Stijn en Nuria of Winnie en Jonah. En dat is exact waar ik ook naar verlang.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today