15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Sandrine André onder de indruk: “Ik had dat nooit verwacht”

Foto: VTM

Je schooljaren, het is voor de één de mooiste tijd van zijn leven, maar voor de ander een periode die hij of zij liever vergeet. Actrice Sandrine kende een mooie schooltijd. Ze leerde veel bij, en experimenteerde veel. Zoals met roken.

“Ik heb in het middelbaar leren roken. Niet te begrijpen dat het toen mocht, maar er kon vrij gerookt worden op school; in de klas, op de tram… Ik moest tijdens de middagpauze soms sigaretten voor een leerkracht kopen. Onvoorstelbaar. Ik ben nu een niet-roker en ben daar heel blij om”, bekent ze in Story.

Na het zesde studiejaar moeten er keuzes gemaakt worden, en die zijn vaak hartverscheurend. Ook voor Sandrine. Want zij maakte een andere keuze dan vele van haar klasgenoten.

“Ik wilde aanvankelijk naar het Lyceum in Berchem waar veel klasgenoten naartoe gingen. Op aanraden van mijn ouders ging ik naar de kunstschool. Dat was in het begin best eng, maar ik maakse snel nieuwe vrienden.”

En ondertussen, vele jaren later is Sandrine een populaire actrice die al 10 jaar te zien is in ‘Familie’. “Dat had ik ook nooit verwacht, maar voorlopig ben ik niet van plan om te stoppen. Ik ben heel blij dat ik op 17 september mee ’30 jaar Familie’ mag vieren. Werner De Smedt ken ik al van de VTM-reeks Meester!, nog voor ik met Kürt Rogiers in Wittekerke speelde. Het is speciaal dat we al zolang meedraaien.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today