21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

LikeMe-actrice doet mee aan K2 Zoekt K3: “vertegenwoordigt alles wat ik leuk vind”

Foto: DPG Media

Megane Moerenhout was één van de vele gekende gezichten die tijdens de audities van ‘K2 zoekt K3‘ een gooi kwam doen naar een plaatsje op één van de tien golden seats. Megane is geen onbekend gezicht in de media. Zo zullen de jongeren haar ongetwijfeld kennen als Nona uit #LikeMe.

Megane is vooral een danseres, maar net zoals vele jonge meisjes droomde ze ook van een carrière bij K3. “Als kind zong en danste ik al in m’n glitterjurkje op K3. En dat is er nooit helemaal uit gegaan. Ik kan nu nog altijd losgaan op liedjes van K3”, lacht Megane in Tv Familie.

Maar Moerenhout was er niet als de kippen bij om zich in te schrijven voor het programma. “Doordat ik al zoveel heb gedaan, heb ik het gevoel dat mensen nu heel veel van mij verwachten. Ik twijfelde dus ook sterk om mij in te schrijven. Maar uiteindelijk dacht ik: ‚Waarom niet? K3 vertegenwoordigt alles wat ik leuk vind.“

En met succes want na de vierde auditieaflevering zat Megane op één van de 10 golden seats in de wedstrijd. Of ze ook het nieuwe K3’tje wordt, dat valt nog af te wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today