12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Liliane Saint-Pierre haalt zwaar uit: “dat zou ik nooit gedaan hebben”

Foto: DPG Media

“Iedereen heeft het recht om te doen wat hij of zij wil. Wie ben ik om een oordeel te vellen”, luidt het bij zangeres Liliane Saint-Pierre wanneer Tv Familie naar haar mening vraagt over de vele schaarsgeklede artiesten die we tegenwoordig op onze televisie of online te zien krijgen.

Liliane heeft er geen probleem mee, maar het is niet aan haar besteed. “Ik zou dat vroeger nooit gedaan hebben. Ik zou me er als zangeres niet goed bij gevoeld hebben. Misschien omdat mijn repertoire zich daar ook niet toe leende. Ik droeg wel eens een kort rokje, maar al bij al bleef het allemaal vrij zedig.”

Liliane is in ieder geval niet van plan om iets aan haar stijl te veranderen. “Zolang het nog kan, zal ik me voor het podium wel sexy, maar met klasse kleden. Blote benen, dat doe ik niet meer.” Al is er één ding waar Liliane wel moeite mee heeft met de artiesten van tegenwoordig. “De videoclips van sommige rappers, daar lijkt het de normaalste zaak van de wereld dat er een klets wordt gegeven op de kont van een vrouw. En dan ook nog die prachtige woordenschat erbij, nee dat vind ik erover.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today