10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Lisa del Bo: “De wereld stopte met draaien”

Foto: VRT

Lisa del Bo heeft een nieuwe single klaar. De song heet ‘Adem’ en is een samenwerking met producer Jérémie Vrielynck. Met de song deelt de zangeres een persoonlijk levensverhaal.

Toen Lisa zestien was werd ze verliefd op Hans. Dat was een heel mooie periode, maar helaas draaide dat uit op een nachtmerrie.

“Ik was net negentien’, vertelt Lisa. ‘Hans, die een jaar ouder was, bracht me zoals altijd met de auto naar huis. Als een echte prinses werd ik om middernacht thuis afgezet. Maar op de terugweg verongelukte hij door aquaplaning. Natuurlijk stopte de wereld met draaien. Het rouwproces was niet min, want het ging ook gepaard met liefdesverdriet”, blikt Lisa terug in Primo.

Hans had volgens Lisa een zware auto, maar van een zware voet was geen sprake. Het was gewoon pure pech met de aquaplaning. Dan ben je een vogel voor de kat.

“Op die plek waar bij regenweer altijd een diepe plas water op de snelweg stond, knalde Hans tegen een dikke boom. En toen was het gebeurd, een tragisch slotakkoord in het verhaal van Hans’ leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today