16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Lissa Lewis doorbreekt stilzwijgen met nieuwe single!

Lissa Lewis
© CNR/Vlaamse Sterren

Na haar duet met Rob De Nijs was het een tijdlang stil rond Lissa Lewis.  De zangeres ging samenwonen met haar vriend Niels en had daarmee meer dan de handen vol.  Maar nu is Lissa helemaal terug met een nieuwe single ‘M’n Eigen Gang Gaan’.

In 2014 werd ze nog dé revelatie van de Vlaamse showbizz genoemd, een titel die nadien niet onterecht bleek want ze won de felbegeerde Radio 2 Zomerhit Award voor Beste Doorbraak! Lissa Lewis doorzwom ondertussen al heel wat muzikale watertjes, trad op voor het Nederlandse koningspaar en maakte haar opwachting op het Schlagerfestival in Hasselt. Anno 2018 valt ze niet meer weg te denken uit ons huidige muzikale landschap.

Vorige zomer nog had ze de eer om een duet op te nemen met niemand minder dan Rob De Nijs, ‘De Wereld Draait Door’. Ondertussen zijn we weer enkele maanden later en werkt Lissa druk aan een nieuw album dat later zal verschijnen. Als nieuws single koos Lissa voor ‘M’n Eigen Gang Gaan’, een autobiografisch nummer waarvoor de tekst werd geschreven door Stefaan Fernande.

Lissa verliet onlangs het veilige nest van haar ouders om te gaan samenwonen met haar vriend, haar nummer beschrijft op sumblieme manier welke gevoelens en gedachten deze mijlpaal met zich meebrengt.

“M’n Eigen Gang Gaan” van Lissa Lewis verschijnt vandaag als digitale download en via streaming.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today