11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

VTM op zoek naar jong én minder jong talent!

The Voice
Medialaan/VTM

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Daarom gaat VTM op zoek naar zangtalent van werkelijk álle leeftijden. Naast nieuwe seizoenen van The Voice van Vlaanderen en The Voice Kids start de zender ook met de voorbereidingen van de allereerste The Voice Senior. Daarin wordt het podium uitsluitend vrijgemaakt voor 60-plussers met een straffe stem. Inschrijven voor de verschillende Voice-audities kan via vtm.be.

Meer dan een miljoen kijkers kregen eind vorig jaar in The Voice van Vlaanderen te zien dat ons land nog altijd barst van het muzikaal talent. En dat talent is nog lang niet uitgezongen. The Voice van Vlaanderen gaat nu op zoek naar nieuwe sterke stemmen tussen 17 en 59 jaar. Jonge talenten tussen 7 en 14 jaar kunnen zich inschrijven voor The Voice Kids. In The Voice Senior maakt het jonge geweld plaats voor 60-plussers met een uniek stemgeluid. Zo zet The Voice binnenkort in op entertainment voor en door álle generaties.

De opnames van The Voice Senior, The Voice Kids en The Voice van Vlaanderen starten nog deze zomer. Welke coaches in de draaistoelen plaatsnemen wordt later bekendgemaakt, net zoals de uitzenddatum. Inschrijven voor de verschillende Voice-edities kan vanaf nu via vtm.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today