16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Lissa Lewis viert 24ste verjaardag met vakantie in Oostenrijk!

Lissa Lewis, het meisje met de gouden glimlach, viert vandaag haar 24ste verjaardag en trekt samen met een aantal vrienden en familie naar Oostenrijk!

Lissa Lewis werd geboren op 14 januari 1994 en blaast vandaag dus 24 kaarsjes uit.  Ze komt uit een muzikaal gezin, want haar ouders Chris en Frank vormen sinds jaren het accordeonduo De Melando’s.  Tijdens de shows van haar ouders, doet Lissa heel wat ervaring op en weet ze haar talenten ten volle ten ontplooien.

Die talenten worden ook opgemerkt door manager Ilia Beyers en producer Yannick Fonderie.  Samen gaan ze met haar aan de slag en ‘Gouden Glimlach’ is het eerste wapenfeit. En wat voor één! Lissa staat met het nummer wekenlang onafgebroken in de hoogste regionen van de hitparades.  Ook de volgende singles ‘Hartsvriendinnen’, ‘Boven de wolken’ en ‘Wat ik voor je voel’ zong ze regelrecht naar de top.

Ook haar debuutplaat ‘Sprong in het duister’ is een voltreffer. Het album is een mix van Nederlandstalige up tempomuziek en ballades.  Ze wint er in 2015 zelfs de Radio 2 Zomerhit mee voor ‘Beste Doorbraak’.  Als hoogtepunt van haar prille carrière wordt ze ook nog eens genomineerd voor een MIA in de categorie ‘Vlaams Populair’. Daarbij studeert ze ook af aan de Hogeschool Antwerpen als leraar muziek.

In 2016 staat Lissa voor het eerst op het podium van Het Schlagerfestival in Hasselt. Een voor haar onvergetelijke ervaring.  In 2017 verrast ze opnieuw met een nieuwe single ‘Volmaakt’; een nummer dat ze ook weer regelrecht naar de hoogste regionen van de hitparade zingt.

Vakantie in Oostenrijk

Om haar 24ste verjaardag te vieren, vertrekt Lissa Lewis vandaag met haar vriend Niels en haar ouders naar Oostenrijk.  2018 kondigt zich aan aan een druk jaar en dus kan Lissa de ontspanning best gebruiken.

Tegelijkertijd is het voor haar ook een manier om gezellig samen te zijn met de mensen die ze in haar hart draagt en die ze er op haar verjaardag absoluut bij wil.

Langs deze weg willen we Lissa alvast een heel gelukkige verjaardag toewensen!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today