26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Nieuwe Miss België figureerde mee in videoclip Wim Leys

flor pua miss belgie
© Facebook

Zaterdagavond vond in het Plopsa Theater in De Panne de verkiezing plaats van Miss Belgïe. De 22-jarige Flor Pua werd uitgeroepen tot België’s mooiste en figureerde een tijdje geleden zelfs mee in een videoclip van Wim Leys.

Flor Pua mag zich sinds vannacht Miss België noemen, al dringt dat besef nog niet tot haar door. “Ik had het nooit verwacht en ik kan het nog altijd niet geloven. Het is alsof ik droom. Ik ben zo ontzettend blij”, zei Flor Pua meteen nadat ze het kroontje van Miss België mocht opzetten.

Onze kersverse Miss zit in haar laatste jaar pilootstudie en hoopt om haar nieuwe functie te combineren met haar studies.  Al zit ze er ook niet mee in om haar studies een jaartje aan de kant te schuiven.

De nieuwe Miss België is van Filipijnse afkomst. “Het is zeker iets nieuws voor Miss België. Maar ik voel me wel een echte Belgische. Ik ben hier geboren”, aldus de nieuwe Miss. “Ik wil België vooral uitdragen als een echte Belgische ambassadrice het komende jaar.”

Figurant in videoclip Wim Leys

De showbizz is voor Flor Pua niet helemaal onbekend.  Een tijdje geleden was ze te zien als figurant in een gospelkoor tijdens een videoclip van Wim Leys.  “Klopt inderdaad.  In de videoclip van Wims ‘Ik Voel Me Goed’ ben ik één van de dames van gospelkoor. Een heel leuke ervaring was dat,” lacht Flor Pua.

Ook Wim Leys is zeer trots op Flor Pua.  “Heel trots te mogen aankondigen dat deze jongedame, Angel Pua, gisteravond Miss België 2018 is geworden!” laat Wim weten op zijn Facebookpagina.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today