16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Lissa Lewis werkt aan nieuw album

Lissa Lewis, de Vlaamse nachtegaal met gouden stem… en gouden glimlach staat dit jaar al 5 jaar op de planken!

Vijf jaar geleden werd Lissa’s leven helemaal overhoop gehaald toen ze een grote hit scoorde met haar debuutsingle ‘Gouden Glimlach’ en sindsdien verrast ze ons keer op keer met haar mooie Nederlandstalige songs, steevast in een modern en jeugdig jasje.

De voorbije zomer trok Lissa de kaart van de zomerse ambiance, haar single “Leve Het Leven” was dan ook telkens één van de hoogtepunten op de setlist van haar optredens en samen met zangeres Lindsay bracht Lissa de voorbije zomer ook het prachtige “Pak Maar M’n Hand” uit.

Voor haar nieuwe single opteert Lissa echter voor een emotionele en gevoelige ballad met een prachtige tekst van de hand van Stefaan Fernande (o.a. Clouseau, Niels Destadsbader, …)
Op beklijvende manier zingt Lissa over een vrouw die haar man doodgraag ziet maar die verlaten werd voor een ander. Ook al is Lissa zelf heel gelukkig met haar vriend, ze hoopt dat het nummer toch een troost kan bieden voor mensen die minder geluk hebben en die wel in een soortgelijke situatie zitten.

Leuk weetje alvast voor de fans… Lissa bereidt in stilte een nieuw album voor! Het geduld wordt nog heel even op de proef gesteld maar het album belandt met zekerheid in 2020 in de rekken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today