1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Louis Flion gaat voluit voor zangcarrière!

Louis Flion
© Pure Entertainment

Het gloednieuwe artiestenmanagement Pure Entertainment verwelkomt de 19-jarige zanger Louis Flion. Ze willen van hem op termijn een begrip maken in de Vlaamse muziekwereld.

Velen noemen hem de nieuwe Christoff, anderen zien hem in de voetsporen treden van Niels Destadsbader. Pure Entertainment wint steeds meer terrein want na Kelsey Adams, Kim Dejonghe en Dina Rodrigues is Louis Flion een vierde naam die zich bij het management voegt.

De 19-jarige beloftevolle zanger gaat voluit voor zijn carrière en wil met de nieuwe samenwerking een versnelling hoger schakelen. “Pure Entertainment geeft mij de kans om mijn zangcarrière verder uit te bouwen. Vanaf dag één was er meteen een klik en ik ben blij dat zij hun kennis en ervaring met mij willen delen.”, vertelt een tevreden Louis Flion.

Het management gelooft sterk in de jonge zanger en is blij met zijn komst. “Louis is jong en heeft alles om het te maken. We zijn gemotiveerd en hopen samen een mooi muzikaal verhaal te schrijven.”, aldus manager Eric De Clerq.

Intussen werkt Louis met producer Patrick Hamilton aan een nieuwe single die we in februari mogen verwachten. Hij krijgt een nieuwe sound en blijft in het Nederlands zingen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today