1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Julie Van den Steen en Adriaan Van den Hoof presenteren de MIA’s

MIA's
© VRT/Eén

Op dinsdagavond 30 januari 2018 worden de Music Industry Awards van 2017 uitgereikt tijdens een zinderende show op Eén en live vanuit Paleis 12 in Brussel.  Die show wordt gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof en Julie Van den Steen.

Julie Van den Steen, MNM-presentatrice en Adriaan Van den Hoof, presentator van Sorry voor alles op Eén, presenteren samen de liveshow. Ze kijken er alvast naar uit. “Ik ben supernerveus om dit te doen maar ook superblij dat ik deze kans krijg! Heel veel zin in de MIA’s met Adriaan,” zegt Julie.

 

Ook Adriaan steekt z’n enthousiasme niet onder stoelen of banken. “De MIA’s zelf hosten, dat is toch weer een beetje een droom die uitkomt, meer rock-‘n-roll kan het niet worden in mijn leven, denk ik!”

Voor Julie zijn deze MIA’s haar vuurdoop, voor Adriaan niet. Samen met Eva Daeleman assisteerde hij al eens presentator Marcel Vanthilt.

Eva De Roo gastvrouw van de Sector Awards

Tijdens de Sector Awards worden er prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: Artwork, Auteur/Componist, Live act, Muzikant en Videoclip. Die uitreiking wordt in goede banen geleid door Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo. De Sector Lifetime Achievement Award, die daar ook wordt overhandigd, gaat dit jaar naar de Ancienne Belgique.

Tijdens de liveshow worden er MIA’s uitgereikt in twaalf categorieën: Album, Alternative, Dance, Doorbraak, Groep, Nederlandstalig, Pop, Solo vrouw, Solo man, Urban, Vlaams populair en Hit van het jaar. Raymond van het Groenewoud wordt in de show ook gehuldigd met de Lifetime Achievement Award voor zijn indrukwekkende muzikale carrière.

Unieke optredens

De line-up voor de elfde editie van de MIA’s is rond. Acht genomineerde artiesten en bands hebben hun optreden tijdens de liveshow op 30 januari in Paleis 12 toegezegd.  Zo komen Bazart, Niels Destadsbader, Coely, Lost Frequencies, Oscar And The Wolf, Tamino, Blanche en Raymond van het Groenewoud al zeker langs.

De awardshow wordt op dinsdag 30 januari om 20u40 live uitgezonden op Eén

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today