5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Opnieuw extra shows voor nieuwe Ketnet Musical – Team U.P.!

Ketnet Musical Team UP
© Studio 100

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together en Unidamu met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, presenteren Ketnet en Studio 100 de gloednieuwe Ketnet Musical: TEAM U.P.!

Vandaag, enkele weken voor de première op 3 maart 2017, zijn er reeds meer dan 25.000 tickets de deur uit en werd beslist om opnieuw extra voorstellingen in te lassen. Nooit eerder in de geschiedenis van Ketnet Musical werd de kaap van 25.000 tickets zo snel gerond. Met 24 jonge talenten aan de zijde van volwassen hoofdrolspelers Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck belooft ook de vierde Ketnet Musical een spetterende voorstelling te worden. Ketnetters die de musical niet willen missen, moeten zich dus haasten voor een ticket!

Verhaal

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn.

In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.

Praktisch

De musical gaat in première op 3 maart in Plopsa Theater De Panne. Verder zijn er voorstellingen gepland in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.  Om aan de grote vraag naar tickets te kunnen voldoen worden er drie extra voorstellingen ingepland op dinsdag 1 mei.

Speeldata

  • Plopsa Theater De Panne 3 en 4 maart 2018
  • Ethias Theater Hasselt 7 april 2018
  • Capitole Gent 28 en 29 april  met extra voorstelling op 1 mei 2018
  • Kursaal Oostende 10 mei 2018
  • Stadsschouwburg Antwerpen 19, 20, 21 en 27 mei 2018

Alle info via www.ketnetmusical.be en www.studio100.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today