15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Louis Talpe is donderdag papa geworden: dit is het geslacht van de baby

Louis Talpe
Foto: Instagram

Donderdag is Louis Talpe voor de eerste keer in zijn leven papa geworden, dat nieuws deelde hij vrijdagmiddag op Instagram.

Nadat Louis Talpe vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met zijn vrouw Tiffany, raakte begin dit jaar bekend dat Tiffany zwanger was. Er zou een kleine Mega Toby komen en die is er sinds donderdag.

“Lion Talpe.
16/07/2020 Marks the day that I became a father. Tiffany did so amazing troughout the whole pregnancy and gave life to our babyboy late last night. No words can describe the amazing emotions we are going trough. ❤️”, schreef de acteur op Instagram.

Op de foto is de kleine Lion niet meteen herkenbaar, maar met de looks van de mama en de papa moet Lion wel een adonis zijn die vele harten sneller zal doen slaan en niet in het minst die van de kersverse mama en papa.

Onder andere Leen Dendievel, Vincent Banic, Matteo Simoni, Clara Cleymans, Julie Vermeire, Kato, Astrid Coppens, Jelle Vandamme, Ruud Vormer, Thibaut Courtois en Kürt Rogiers waren er als de kippen bij om het koppel proficiat te wensen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today