12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Luc Appermont merkt dat Bart Kaëll oud aan het worden is

Luc Appermont merkt dat Bart Kaëll oud aan het worden is

Foto: VTM

Als je naar een optreden van hem gaat kijken, is hij nog steeds de spring-in-’t-veld van aan het begin van zijn carrière. Maar ondertussen tikt de tijd stilletjes aan door en kan Bart Kaëll zich met zijn 61 levensjaren stilaan tot de ‘oude garde’ beginnen rekenen. Zijn partner Luc Appermont vertelt in TV Familie op welke vlakken zich dat uit.

“Bart is een echt podiumbeest pur sang”, steekt Luc van wal. “Hij staat al meer dan 30 jaar op de planken en houdt van performen. Als hij een microfoon toegereikt krijgt, geeft hij steeds de volle 100%.”

Toch haalt Barts leeftijd hem soms in, volgens Luc. “Aan zijn performance zal je het nooit merken, maar hij moet nu toch wat zuiniger beginnen omspringen met zijn energie”, aldus Luc.

Vroeger gingen ze geregeld op stap tot de zon opkwam, maar dat gebeurt nu nog zelden. “Dat zit er tegenwoordig niet meer in”, zegt Luc daarover. 

Gelukkig heeft Bart genoeg discipline om zelf zijn grenzen te kennen. “Hij kiest tegenwoordig vaker voor zijn bed dan voor dat laatste drankje meer. Maar goed ook, want voldoende nachtrust, gezond eten en genoeg beweging zijn onontbeerlijk voor een artiest. Alleen zo kan Bart op het hoogste niveau resultaat blijven behalen”, laat Luc zich ontvallen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today