15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Gunther Levi: “Een wissel bij De Romeo’s? Dat denk ik niet”

Gunther Levi: “Een wissel bij De Romeo’s? Dat denk ik niet”

Foto: DPG Media

De Romeo’s is een al bijna even grote succesformule als K3. Honderden optredens per jaar, en elke keer honderden of zelfs duizenden gillende fans. Bij K3 zijn er de afgelopen jaren al enkele wissels geweest, maar dat zal bij De Romeo’s niet zo snel gebeuren.

“Chris, Davy en ik zijn De Romeo’s. één iemand die vervangen wordt zoals destijds Kathleen Aerts bij K3? Dat zie ik niet te gebeuren. Ofwel stoppen we alle drie, ofwel worden we gewoon alle drie vervangen door drie jonge hunks, dat zou ook nog kunnen”, lacht Gunther in Primo.

Gunther is duidelijk wanneer hij het over wissels in de groep heeft. “Als je kijkt naar K3 vind ik de formatie met Kristel, Karen en Kathleen toch nog altijd de enige echte K3. Het lijkt wel alsof die groepssamenstelling hechter was dan alle afgeleiden. Zodra één iemand vervangen wordt, is de magie weg en duiken de eerste barsten op. Je bent als groep maar zo sterk als je zwakste schakel. Mochten Davy of Chris er de brui aan geven, ik weet niet of ik nog veel zin zou hebben om met een andere Romeo het podium te delen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today