12 °C Antwerpen, BE
donderdag 5 mei 2022
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 5 mei 2022

Maksim Stojanac: “Ik hoop op een herkansing”

Maksim Stojanac: “Ik hoop op een herkansing”

Foto: VRT

Normaal gezien mocht Maksim Stojanac tijdens het meeste recente seizoen van ‘Dancing With The Stars’ deelnemen samen met professioneel danseres Björk. Door een stom ongeluk op de set van ‘#LikeMe’ vielen die plannen in het water en moest hij last minute vervangen worden door Jonathan Médart.

“Dit weekend staan we met ‘#LikeMe’ in het Sportpaleis. Maar ook daar kan ik nog niet alle dansen meedoen omdat ik nog aan het revalideren ben van een schouderoperatie. Mijn schouder is uit de kom gegaan op de set en daardoor kon ik dus ook niet deelnemen aan ‘Dancing With The Stars’. Al hoop ik voor volgend seizoen wel op een herkansing”, zegt Maksim in Story.

Het had niet veel gescheeld of Maksim was nooit acteur, zanger of presentator geworden, maar wel een profvoetballer. Hij behoorde immers tot de A-kern van Beerschot. “Maar zingen en acteren is altijd mijn grote passie geweest. Voetbal kwam pas op de tweede plek. Maar ik moet toegeven, ik mis het soms wel. Kiezen is verliezen, maar ik ben blij met de keuze die ik gemaakt heb. Ik zing liever in een warm sportpaleis dan te moeten voetballen op een koud veld.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today