26 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023
26 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023

Laura Tesoro: “in die periode was ik mezelf volledig kwijt”

Laura Tesoro: “in die periode was ik mezelf volledig kwijt”

Foto: DPG Media

Laura Tesoro getuigt in Het Laatste Nieuws over een moeilijke periode waarin ze zichzelf volledig kwijt was. En die periode helpt haar om vandaag te beseffen hoe gelukkig ze is.

“Er was een periode dat het niet zo was. Ik was mezelf volledig kwijt. Het was de Songfestivalperiode. Iedereen zei me dat ik te mager was, dat ik anorexia had, maar dat was niet zo: ik viel gewoon af van de stress en van het ongelukkig zijn”, onthult de zangeres in Het laatste Nieuws.

“Ik ben dan alleen gaan wonen, ben een half jaar ‘op mezelf’ geweest en dat heeft me geholpen om mezelf weer terug te vinden. Mijn mama zei toen letterlijk tegen me: ‘Ik heb mijn dochter terug.’ Het moet moeilijk geweest zijn voor mijn ouders dat het een tijdlang anders was.”

Daarna vond Laura de liefde bij Jordan en bij hem kon ze volledig zichzelf zijn. “Dat is zo’n verademing”, geeft Laura toe. “We zijn nu drie jaar samen.”

“Ik heb uit die moeilijke periode veel geleerd. Ik weet nu beter wat ik wil in mijn leven en wat niet. Geen mensen meer bij wie ik mezelf niet kan zijn. Mezelf niet meer anders voordoen dan ik ben. Me niet meer schamen voor wie ik ben. Trots zijn op wat ik heb bereikt. En me nooit nog laten omringen door mensen die niet oprecht blij kunnen zijn voor me — ik heb dat te lang gedaan”, bekent Laura Tesoro in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today