18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Luc Steeno geniet van een drukke zomer!

Luc Steeno
© Christof Desmedt

Je zou hem gerust de man van de zomerse muziekjes kunnen noemen, want na ‘De Zomer Van Je Leven’, ‘Kijk Me Niet Zo Aan’ en ‘Onder De Zon’ kon de zanger de voorbije jaren torenhoog scoren.  Dit jaar waagt hij z’n kans met het ritmische ‘Hoe Doe Je Dat’.

Luc Steeno kreeg van componist John Terra een dijk van een zomersong aangereikt. Het was tekstschrijver Daniël Ditmar die zorgde voor een zomerse tekst. En zo was ‘Hoe Doe Je Dat?’ geboren.  Luister en oordeel zelf: dit nummer katapulteert je in een oogwenk die luie strandzetel in aan dat witte zandstrand met palmbomen langs een azuurblauwe zee.

Steeno was afgelopen maandag met het nummer te gast tijdens de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV in Diksmuide.  Op het podium liet hij zich vergezellen door twee dansers, die het geheel een nog exotischer tintje gaven.

De komende zomermaanden is de agenda van Luc trouwens aardig gevuld met heel wat optredens in zowat gans Vlaanderen. “De zomer is voor mij één van de drukste periodes van het jaar.  Ik hou ervan, want overal waar ik kom is het wel een beetje vakantie,” aldus Luc.

‘Hoe Doe Je Dat?’ is de trouwens de voorbode van Luc’s nieuwe album dat aan het begin van de zomer zal verschijnen. Uiteraard zal dit nummer niet ontbreken op dat nieuwe album.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today