29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
29 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Vlaanderen is een nieuw duo rijker: Lens & Leys

Wim Leys - Matthias Lens
© Christof Desmedt

Afgelopen maandag spotten we een opmerkelijk duo in de coulissen van de Vlaamse Top 10 van Ment TV: Matthias Lens en Wim Leys hebben de handen in elkaar geslagen voor een opmerkelijke samenwerking!

Matthias en Wim kennen elkaar al een tijdje en dat naast als op het podium klikt met elkaar, bewijzen ze met een muzikale samenwerking! Onder de noemer Lens & Leys gaan ze samen optreden en hebben ze samen het nummer ‘Rosetta’ opgenomen.

Met het nummer van Alan Prcie & Georgie Fame uit 1971 waren ze maandag te gast in Diksmuide.  Beide heren hadden er duidelijk zin in: “Tussen Wim en mezelf klikt het heel goed.  We hebben dezelfde smaak als het om muziek gaat en de combinatie tussen Wim en mezelf werkt wonderwel op de podia,” weet Matthias Lens.

Beide heren trekken Vlaanderen rond met een eigen show waarbij ze je meenemen op een reis door de tijd met swingende en feestelijke liedjes uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Nummers die bij een breed publiek bekend zijn: Nederlandstalige versies van Pretty Belinda, Rosetta, Jambalaya, Oh lonesome me, De allereerste keer, Let’s twist again, Yesterday man, Tiritomba, Girls girls girls, Happy together, Kom van dat dak af, … je kent ze allemaal!

Matthias brengt zijn accordeon mee en Wim zijn rock’n roll hoedje en zijn elastieken benen.  Met Lens & Leys beleeft het publiek een vrolijke en nostalgische trip.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today