18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Luna Van Roosen eerste auteur Hamley Books

© Hamley Books

Hamley Books, de uitgeverij van schrijfster Sandra J. Paul, die in het dagelijks leven werkzaam is als onderneemster, gaat vanaf dit jaar haar aanbod uitbreiden. Daar waar tot vorig jaar enkel werk werd uitgegeven van Sandra en haar alter ego Joanne Carlton, gaat de uitgeverij nu ook kansen geven aan ander schrijftalent. De eerste getuige daarvan werd zondagavond bekendgemaakt: de pas 19-jarige Luna Van Roosen.

Volgens de website en sociale media van Hamley Books, beschikt hun kersverse aanwinst over een dynamische persoonlijkheid en waagde ze zich eerder al aan een schrijfwedstrijd. Met heel wat lovende jurycommentaren tot gevolg. Luna Van Roosen is voor Sandra J. Paul geen onbekende. Nadat ze twee jaar geleden tijdens een presentatie over schrijven in contact kwam met de toen 17-jarige Van Roosen, begeleidt ze haar al als mentor. Een contract bij Hamley Books was dan ook het logische gevolg van deze intense samenwerking.

Modern sprookje anno 2019

Bij Hamley Books tekent Van Roosen voor een dubbele deal, waarin ze een tweeledig modern sprookje op de markt zal brengen dat niemand onberoerd zal laten. Debuut ‘Day Dreamer’ is te verwachten op 16 september van dit jaar. Voor opvolger ‘Night Thinker’ zal het wachten zijn tot 1 februari 2020.

Eerdere boeken van Hamley Books

In 2018 kwamen onder de Hamley Books-vlag onder meer ook al Sandra’s boeken ‘Hart-Slag’ en Engelstalige boeken ‘Heart-Beat’ en ‘Kill me again’ uit. Telkens geschreven onder het alter ego Joanne Carlton. Ook enkele Engelstalige digitale kortverhalen behoren tot het aanbod van de uitgeverij. Naast ‘Day Dreamer’ (Luna Van Roosen) is ook al bekendgemaakt dat dit voorjaar nog ‘De Duitstere School’ (Sandra J. Paul) zal verschijnen. Ook van andere auteurs zullen er boeken worden uitgegeven in 2019, maar op namen daarvan is het nog even wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today