22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Lynn Van den Broeck: “Ik zou nog eens graag anoniem willen zijn” 

Foto: VTM

Wanneer je in ‘Thuis’ gaat meespelen, dan weet je dat je zal herkend worden op straat. Die bekendheid is onvermijdelijk en moet je er als artiest toch bijnemen. Al went het voor Lynn Van den Broeck nooit. 

“Ik blijf het raar vinden dat mensen me kennen ook al heb ik ze nooit eerder ontmoet. Gelukkig zijn de mensen altijd lief en respectvol als ze een foto of handtekening vragen. Vlamingen zijn best terughoudend en ik baken mijn privacy ook duidelijk af. Soms zou ik wel graag nog eens compleet anoniem willen zijn”, geeft ze toe in Primo. 

Lynn was ook vel besproken na haar passage in ‘De Tafel Van Gert’ waarbij ze vertelde hoeveel ze verdient bij ‘Thuis’. Maar dat is hoe Lynn is, ze neemt geen blad voor de mond. 

“Ik geneer me niet voor die uitspraak, taboes moeten nu eenmaal doorbroken worden. In de media was de storm groter dan in mijn eigen leven. Mocht iedereen veel opener zijn, zouden we veel normaler kunnen leven. Ik wou met die uitspraak alleen het debat openen. Als je altijd heel voorzichtig bent, word je een grijze muis.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today