15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Magali Planckaert: “onze kinderen zitten in een dipje”

Eddy Planckaert
© Medialaan/VTM

Magali Van Houtte van de Planckaerts gaat een drukke periode tegemoet nu de kinderen examens hebben. Na een coronajaar blijken de examens extra lastig…

“Ook hier slaat de examenstress stilaan toe”, onthult Magali in haar column voor Story. “Noa heeft­ al samenvattingen gemaakt maar Devon kon zich nog niet voorbereiden omdat hij de voorbije weken heel veel huiswerk had.”

“Bovendien waren er door de coronacrisis amper examens, waardoor hij nu leerstof van een heel jaar moet verwerken. Hij begint wat zenuwachtig te worden, maar dan ben ik er om hem gerust te stellen: ‘Doe gewoon je best. Het lukt wel!’” stelt de mama haar kroost gerust. En uiteraard verwent ze hen wat extra door in de examenperiode hun lievelingseten klaar te maken.

Het gezin Planckaert-Van Houtte is ook blij dat het zonnetje opnieuw van de partij is. “Wat doet dat zonlicht deugd! Ik voel dat onze kinderen en ikzelf in een dipje zitten. Daarom zijn we gestart met vitaminesupplementen en proberen we zoveel mogelijk buiten te komen”, vertelt Magali in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today