15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Herman Verbruggen droomt van een opvolger voor FC De Kampioenen

Herman Verbruggen
@VRT

Zelfs Herman Verbruggen is er ondertussen van overtuigd dat het verhaal van FC De Kampioenen volledig uitverteld is. Toch hoopt ‘Markske’ dat er ooit een reeks komt die de fakkel van De Kampioenen kan overnemen…

“Een nieuwe, frisse, hedendaagse comedyserie moet toch kunnen?” spreekt de acteur luidop zijn wens uit in Story. “Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat er nog zoiets komt, want het schenkt de mensen zoveel plezier.”

“Iets wat origineel en grappig is en waar een groot publiek samen naar kan kijken”, verduidelijkt Herman Verbruggen in Story. “Als je het succes ziet van herhalingen van De Kampioenen en van andere comedyreeksen, merk je dat daar echt behoefte aan is.”

Verbruggen geeft toe dat hij daar zelf ook over aan het nadenken. “Maar het is uiteraard geen eenvoudige opdracht. Er wordt gezegd dat de tijd voorbij is voor de klassieke sitcom zoals De Kampioenen met zijn bordkartonnen decors en lachband, maar daar ben ik niet helemaal zeker van.”

Al zoekt Herman Verbruggen natuurlijk wel naar een hedendaagse vorm van het format. “De huidige tijdgeest mag ons daarbij niet tegenhouden, eerder inspireren”, benadrukt Herman Verbruggen in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today