14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

Magische kerst met Garry Hagger, Frans Bauer en Nadine

magisch mooi
© RV

Geniet deze decembermaand van een fonkelende kerstshow met Garry Hagger, Nadine en Frans Bauer! De naam ‘Magisch Mooi’ doet de show alle eer aan, ontdek je mee?

Niet één, maar drie magische stemmen betoveren je tijdens deze show. Ze brengen de mooiste liedjes en de meest betoverende kerstverhalen, zelfs met een internationale touch!

Zo kunnen we van Garry Hagger op zijn minst zeggen dat het een vakman is die zijn kunde vereeuwigde in ‘Het Allermooiste’, een plaat waarmee hij goud haalde! De Zuid-Afrikaanse popzangeres Nádine (spreek uit als Neydean) veroverde reeds in 2014 talloze Vlaamse harten met enkele unieke kerstshows. Naast haar eigen ijzersterke songs en kerstklassiekers, zal ze het beste van zichzelf geven in enkele duetten met Garry Hagger, maar zeker ook met de man die Kerst 2018 helemaal magisch maakt: Frans Bauer! Na de succesvolle passage met ‘Tour de Frans’, sluit ‘de populairste Nederlander in Vlaanderen’ zich met onder andere het magische ‘Als Sterren Aan De Hemel Staan’ aan bij de betoverende stemmen van ‘Magisch Mooi’. 

Het belooft een wonderlijke show te worden met drie schitterende persoonlijkheden en onder live begeleiding van de muzikanten van de ‘Holland Show Band’. Ze zullen op sfeervolle wijze de mooiste liedjes van de artiesten en de allergrootste kerstsongs omlijsten.  

Praktisch

  • Vrijdag 14 december 20u00, Plopsa Theater, De Panne
  • Zaterdag 15 december 19u00, Sint Laurentius Kerk, Zelzate
  • Zondag 16 december 19u00, Salons Mantovani, Oudenaarde
  • Vrijdag 21 december 20u00, Sportoase Arena, Leuven
  • Zaterdag 22 december 20u00, Kursaal (schouwburg), Oostende
  • Zondag 23 december 19u00, Concertarena, Limburghal Genk
  • Woensdag 26 december 20u00, San Marco Village, Schelle Antwerpen

Tickets en info: www.magischmooi.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today