26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Mama Coppens heeft het moeilijk: “ik voel me eenzaam”

Staf Coppens
Foto: VTM

Agnes Gelaude beleefde een moeilijk 2020. De mama van Staf en Mathias Coppens verloor de liefde van haar leven na een slepende ziekte en zag nadien haar zoon Staf en haar twee kleinkinderen Beau en Nora naar Zweden verhuizen.

Dirk, haar echtgenoot, overleed op 14 juli. Mama Coppens is blij dat hij nog meemaakte dat Staf met zijn gezin naar Zweden verhuisde. Want daarover was hij laaiend enthousiast. Maar voor de 68-jarige Agnes Gelaude was het tweemaal dat ze afscheid moest nemen…

Mama Coppens geeft toe dat het rouwproces nog loopt voor haar: “Door het afscheid van Dirk en het vertrek van Staf maak ik eigenlijk twee keer zo’n proces door”, vertelt Agnes in Dag Allemaal. “Tweemaal heb ik moeten loslaten en da’s intens.”

“De eerste maanden na Dirks overlijden werd ik overal wel ergens opgevangen, maar nu voel ik voor het eerst: ‘Verdorie, ik ben alleen.’ Dan zit ik tv te kijken, open ik mijn mond om iets te zeggen, en besef dan pas dat er niemand is”, aldus een geëmotioneerde Agnes Gelaude.

Gelukkig krijgt Agnes veel steun van haar zonen: “Staf belt bijna dagelijks vanuit Zweden, Maarten zorgt ervoor dat de tuin netjes blijft en Mathias passeert elke zondagmorgen bij de warme bakker voor mij. Zulke dingen doen enorm veel deugd”, aldus een trotse mama in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today