9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Thuis-actrice: “ik was zeven maanden ziek”

Foto: VRT

Daphne Paelinck gaat zowel in Thuis als in het echte leven een bevalling tegemoet. Haar tweede kindje is uitgerekend voor augustus, terwijl haar televisiebevalling in september zal worden uitgezonden.  De actrice geeft toe dat ze aftelt naar de geboorte van haar tweede kindje…

“Ik vond de vorige bevalling zó leuk”, vertelt Daphne in TV Familie. “Ondanks alle vreselijke verhalen die op mij afgevuurd waren, vond ik dat puur genieten.”

“Stress heb ik niet. Ja, dat mondmasker gaat vervelend zijn. Maar ik wil niemand besmetten. Er zijn vrouwen die zeggen dat ‘zwanger zijn de zaligste tijd van hun leven is’, maar daar ben ík het niet mee eens. Vooral omdat ik zo vaak misselijk ben…” getuigt Daphne Paelinck in het weekblad.

Ook bij haar eerste zwangerschap had de actrice veel last van misselijkheid en dat is nu niet anders: “Vorige keer is dat pas na zéven maanden gebeterd. Vaak voel ik me de klok rond ziek. Ik heb zelfs twee dagen gehad dat ik eten noch drinken kon binnenhouden. Maar kom, na mijn bevalling zal dat dubbel en dik beloond worden!” klinkt het hoopvol bij Daphne Paelinck in TV Familie.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today