16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 9 augustus 2022

Manager Kelly Pfaff: “Kelly werd bedrogen door haar beste vriendin”

Manager Kelly Pfaff: “Kelly werd bedrogen door haar beste vriendin”

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Filip Perdu verzorgt al meer dan twintig jaar het management van Kelly Pfaff. “En doorheen de jaren zijn we beste vrienden geworden”, geeft Perdu toe in TV Familie.

“Mijn band met Kelly bestaat dus uit veel meer dan het regelen van professionele opdrachten”, vertelt de manager in het weekblad. “Kelly is een vriendin voor ’t leven. Ze weet dat ze mij alles kan vertellen. En da’s omgekeerd ook zo. Al heeft Kelly een ijzersterk karakter en kunnen we stevige discussies hebben. Maar Kelly zal dat altijd met eerbied doen. Want bij haar draait alles om respect.”

Vooral Kelly’s positivisme en enthousiasme heeft haar gebracht waar ze nu staat. Toch zijn er momenten geweest dat het even minder ging met haar, geeft Filip Perdu toe. Zo was er het faillissement van haar kledingzaak in 2008…

“Daarbij werd ze bedrogen werd door haar beste vriendin. Da’s een vreselijke periode geweest… Maar zoveel jaren later ben ik er zéker van dat die ervaring Kelly heeft gesterkt. Om vooruit te kunnen moet je soms het deksel op de neus krijgen. Kelly heeft dan de ambitie om béter te doen”, onthult Filip Perdu in TV Familie.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today