17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Margriet Hermans: “Celien is een vechter”

VTM

Margriet Hermans was 37 jaar toen ze beviel van haar dochter Celien Deloof. Langs de ene kant is ze blij dat ze zo lang heeft gewacht, langs de andere kant mocht het ook wat vroeger geweest zijn.

“Celien mag er wat mij betreft wel vroeger aan beginnen dan ik. Maar nu nog niet. Ze is nog volop haar carrière aan het uitbouwen. Celien gelooft mij niet, maar eens je een kind hebt, word je als vrouw anders”, lacht Margriet in Dag Allemaal.

Een goede raad die Celien op dit moment nog opvolgt. Al heeft ze daar goede redenen voor. “Een zwangerschap door mijn diabetes is niet zonder risico. En mijn leven is op dit moment niet stabiel genoeg om er nog een kind bij te nemen. Door corona heb ik de voorbije 2 jaar weinig kunnen werken en het lijkt me beter om eerst met mijn vriend een financiële buffer op te bouwen.”

Celien heeft al heel wat meegemaakt en daarover maakte Margriet een cover in ‘Liefde Voor Muziek’. Ze coverde ‘Vechter’ van Camille met een heel toepasselijke tekst.

“Ze is gewoon een echte vechter: een maagverkleining, een herseninfarct, haar diabetes: het leven is niet altijd even lief geweest voor mijn dochter, maar ik ben heel trots op haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today