3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Zo is Nathalie Meskens als ze dronken is

Nathalie Meskens
Foto: Photo News

Zowat iedereen is in zijn of haar leven wel al eens tipsy of dronken geweest. De ene wordt dan vooral heel erg plezant, terwijl iemand anders misschien iets minder plezant wordt. Maar hoe zit dat bij presentatrice Nathalie Meskens? Ze vertelt het zelf in Dag Allemaal.

“Ik heb geen kwaaie dronk. Ik word niet agressief of zo. Ik denk dat ik meer tot het lollige type behoor. Ik word dan nog enthousiaster dan ik al ben. En wat luider, al ben ik nu ook niet de luide griet die overduidelijk teveel op heeft.”

Wanneer iemand teveel heeft gedronken kan het al eens gebeuren dat het allemaal een beetje emotioneler wordt dan gewoonlijk. Maar niet bij Nathalie.

“Ik krijg niet plots last van donkere gedachten. Ik denk dat dat soort dingen maar naar boven komen als je je echt helemaal laat gaan, en dat doe ik gewoon niet.”

Nathalie drinkt niet meer zoveel sinds de komst van haar kinderen. Die zijn haar alles. “Soms kan ik uren zitten kijken naar de kinnekes en staat de tijd stil. Hoe ze spelen, verwonderd zijn over een miertje dat voorbij kruipt… Die zijn aan het ontdekken, hé, zo schattig. Natuurlijk is’t soms hectisch. Als ze moe worden, kunnen ze superlastig zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today